Belgische tickets Tomorrowland volledig uitverkocht

Om elf uur vanochtend startte de Belgische voorverkoop voor Tomorrowland, en de DreamVille-camping. Drie kwartier later waren alle beschikbare tickets – ongeveer 100.000 -uitverkocht. Dit zijn uitsluitend kaartjes voor het extra weekend (15-17 juli). Voor de andere twee weekends (22- 24 juli en 29-31 juli) waren geen tickets beschikbaar. Deze data zijn ‘volzet’ met mensen die hun tickets overgezet hebben na de afgelaste editie van 2020. “We zijn superblij dat zoveel Belgen naar het festival komen”, klinkt het bij woordvoerster Debby Wilmsen. “In totaal spreken we van 300.000 kaartjes voor de Belgische bezoeker, voor deze editie. Echt geweldig dat iedereen – net zoals wij – zo uitkijkt naar de zomer.” Lees meer

Belgische tickets Tomorrowland volledig uitverkocht

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven